Jul 8 2006

About me (tôi là ai) Sunny

Author:bobo , Locked(1) , Trackbacks(0) , Reads(9991) Large | Medium | Small
Họ tên: Nguyễn Quang HuyOpen in new window
Ngày sinh: 28 - 01
Mobile: 094 5353 666
email: huynguyen@huynguyen.net
YM: nguyenphamquanghuy
Cung: Bảo bình (aquarius)
Công việc:Marketing - VIT CORPORATION.

Khi gặp nhau người ta thường chúc nhau câu "bình an". Nhưng tôi thích câu chúc "đủ". "Đủ" có nghĩa là sẽ có cả niềm vui, nỗi buồn, thành công, thất bại...
Nếu như cuộc đời như cuộc hành trình của con tàu trên biển cả bao la thì tôi thích con tàu của mình lướt nhẹ trên sóng nhưng phải có lúc trải bão táp. Cuộc sống cần có những lúc như thế để trải nghiệm những "vị" khác nhau. Sau mỗi lần khó khăn chắc chắn "tay chèo" của tôi sẽ vững hơn. Cũng có thể tôi sẽ bị sóng, gió làm chao đảo, làm mất lái. Sẽ có những "cơn bão" không như ý muốn ập tới, nhưng tôi sẽ cố gắng trụ vững, chống chọi và Tin vào ngày mai tốt đẹp. Nếu cứ bình lặng trôi, cuộc sống sẽ tẻ nhạt biết bao !
Khi còn nhỏ tôi đã là cậu bé nhút nhát, nhút nhát đến ngoan ngoãn, không dám tiếp xúc với người lạ, ngại đám đông... Nhưng ngoan lại là chuẩn mực mà ba mẹ luôn muốn tôi hướng tới nên sự nhút nhát đó có khi lại được ủng hộ. Cuộc sống cứ thế diễn ra đến một ngày tôi thay đổi thật sự. Đó là khi tôi sống, học, làm ở xa gia đình. Giờ đây tôi là người tự tin và biết tự hào về bản thân, về những gì mình có !
Tôi nhiều lúc như muốn phá tung những luật lệ mà trước nay tôi phải tuân theo và cũng có lúc tư tưởng "nổi loạn" bùng lên. Nhưng "sống không chỉ cho riêng mình", tôi vẫn là cậu bé ngoan biết làm theo cảm nhận của bản thân về cuộc sống.
Tôi là người sống nội tâm, dễ đồng cảm. Còn nhớ ngày xưa khi nghe mẹ đọc cho 2 anh em tôi "Bếp lửa" của Bằng Việt, tôi đã khóc thút thít khi hiện lên hình ảnh người Bà trong đó. Bây giờ chắc chắn không dễ khóc như thế nhưng sự "nhạy cảm" không mất đi. Thật may mắn vì điều đó, tôi sẽ nhìn nhận được cuộc sống nhiều chiều hơn.
Tôi thích tự do, độc lập trong cuộc sống. Có lẽ điều này đã ảnh hưởng nhiều đến tôi, hiện tại là trong cách sống, công việc... Tham vọng cũng nhiều mặc dù biết rằng sẽ rất khó khăn.

Một câu nói tôi tự rút ra và rất tâm đắc "Sống như hôm nay là ngày cuối cùng, mà đã là ngày cuối cùng thì còn gì phải sợ, để mà không dám làm, để mà hối tiếc ".
Quotation
Bởi vì hầu hết mọi thứ - những mong đợi của người khác, lòng kiêu hãnh, nỗi lo sợ xấu hổ khi thất bại - tất cả đều phù phiếm trước cái chết, để lại những gì thật sự quan trọng. Thời gian của các bạn là có hạn, nên đừng phí phạm bằng cách sống cuộc đời của người khác. Đừng rơi vào bẫy của sự độc đoán, giáo điều của người khác. Đừng để những ý kiến ồn ào xung quanh đánh chìm tiếng nói bên trong bạn. Và quan trọng nhất, hãy có dũng cảm để đi theo tiếng gọi của trái tim và linh tính. Chúng biết bạn thực sự muốn gì. Mọi thứ khác chỉ là thứ yếu thôi.
.
Trên là phần trích trong bài nói chuyện của Steve Jobs - giám đốc điều hành tập đoàn máy tính Apple Computer.
-------------------------------

Công việc:

Tôi làm tại phòng marketing tại VIT CORPORATION. Mặc dù tôi không học về kinh tế nhưng kiến thức qua quá trình đi làm trong những năm học Đại học đã giúp tôi rất nhiều trong công việc.
Tôi nhận thấy mình có hứng thú với công việc marketing và bán hàng. Trước đây đã từng viết dự án nhưng rồi mình nhận được ra rằng mọi công việc, dịch vụ không xuất phát từ nhu cầu của thị trường (khách hàng) thì phần nhiều sẽ thất bại. Công việc marketing và bán hàng sẽ giúp mình "nhạy bén" và có kinh nghiệm hơn.
Tôi không biết nhiều các ngôn ngữ về web (những thứ đã làm hầu hết là công việc của editer) nhưng cũng rất may là được tiếp xúc thường xuyên với môi trường Internet. Và tôi cũng từng tham gia vào công việc Emarketing cho sản phẩm.
Việt Nam chưa phát triển mạnh về Emarketing nhưng tôi tin rằng sau này Việt Nam sẽ không thua kém các nước đi trước về "không gian" mạng. Đó là một trong những lý do tôi muốn thu thập thêm kiến thức về Emarketing và hi vọng điều đó sẽ giúp cho công việc của mình.
---------------------------------

View category: Chuyện hàng ngày FromOriginal
19/04/2014 07:20 vn749706 Email Homepage
When dad is a minister, his Father's Day gifts, and rightfully so, should be selected for the special position he holds. A minister is a very special man. Sean MacRae won Best Cameo in a play. In the Individual Events competition, Brenton Abram Copenhaver and Lucas Miner won Superior ribbons in Group Musical.
Propane gas is more often than not used for everlasting reserve generator or in places where there is an accessibility of fuel supply. For accommodation owners who by now have a storage space tank of in the region of 150 to 200 gallons, propane generator are the most excellent choice.
Practical is important if you don't want your iPad wiped out by rain, [url=http://www.atcn-rak.com/]Michael Kors Astor[/url] flood and acts of falling over in the snow  this will happen if you live anywhere North of Texas (and a few places in Texas). When it does, you will be glad of well conceived design and the padding any good bag will have..
Prada shoes sale prada bags prada handbags With such, you can avail of cheap calls or evGoogle on the other hands are keeping their sure and steady path to global domination. Unfortunately, Samsung hasn39;t taken advantage of the additional height, setting the multifunction39;s highest input
19/04/2014 04:04 vn923972 Email Homepage
Rattlesnake Skin Magnetic Money Clips have strong magnets covered in pure leather and Diamondback Rattlesnake Skin to clip onto bills. Rattlesnake Skin Magnetic Money Clips are perfect for securing cash in your pocket. Original Coach handbags are highly priced and out of a reach of a common user because of which they are unable to purchase the bags. But, coach [url=http://www.lpoarriva.dk/lkf_skjern/LKFSkjern_ferieregler.html]Michael Kors Fulton[/url] fake bags provide greater flexibility in terms of price, thus they are affordable for every class of people.
Doubtlessly, Kashmir will be signifigantly delightful as well as always been on need number of nature lovers. Even so, quite a lot of travellers adjust its theory, because the area is claimed for being unsafe so that you can stroll available. As of January 28, 2012, G
19/04/2014 02:49 vb819927 Email Homepage
30 Mayor Bloomberg announces that the New York City Marathon will carry on and if you can get there, you will run. The marathon Facebook page is a bustle with international runners who have canceled flights, flooded hotels with no power or water. 1 after 22 years in his dual position. He will be replaced by current president and chief operating officer Tony Spring, whose successor will be announced next year.
Craine was also actively involved in the SEC's and FINRA's Oil and Gas Task Forces. Mr. It's important to look at reforming what we have, little by little, as opposed to this huge overhaul. There's [url=http://victoria-edward.co.uk/postinfo.asp]Michael Kors UK[/url] way too much going on and too much money being spent, between what we have going on now with Iraq and terrorism, to do something like overhauling health care.
We continue to explore new categories once again this year through key works, but expanded capital to build our future product line.Here is what we learned, early feedback on our tennis golf capital which is in source now has been terrific, particularly our Polo tops, tennis skirt and club short, in fact, we sold out at the Polo online in less than 48 hours. Our hot hitter tennis dress is more of a
19/04/2014 00:02 vn531687 Email Homepage
She was turned away at an overcrowded free clinic, endured a grueling six hour bus ride while feverish and weak and paid $10 for the medicine that saved her life. My dad used to call those type of purses diaper bags. Combine that with a location close to downtown, outlet malls, Mystic Lake Casino, and light rails, and it's a recipe for the best business trip that ever was..
So I looked and not only do they have their own site they are also sold at different places! Their stuff is all very soft with lots of small patterns and pale blues and greens. The stores can be can be brick and mortar or online. A couple of days ago someone asked me if I could dress like any celebrity who would it be? I struggled to find an answer because while I like many stars' style (Posh   but too fancy for me, Cameron Diaz   but too sporty for me, Jennifer Lopez   but too diva for me), I just couldn't find one style that really defined me.
Someone needs to help bert get through security. Since lapel pins are most often worn with dress suits, learning how to attach a lapel pin without ruining a shirt is important. Some dude will just give you a call and pick it up, which, I suppose, could be kind of a bummer if the dude happened to be some sort of maniac ice pick mu
18/04/2014 22:53 vb243747 Email Homepage
January 20, 2010. Vasant Panchami. The Christian Science Monitor has assembled a diverse group of the best family and parenting bloggers out there. Our contributing and guest bloggers are not employed or directed by the Monitor, and the views expressed are the bloggers' own, as is responsibility for the content of their blogs.
Or perhaps you have actually all of a sudden understood you need a high quality designer purse or clutch to suit your sophisticated dress for an unique occasion such as a wedding event, honors event, or a crucial political or business event. Cross body bags are in fashion and women go to purchase them with their ease.
Some just need that cash in hand so badly, and use what little money they make every day to stop after work and buy groceries for their own families,and there are those that make the food industry their career. This is where they excell.. Daylily Studio is about one mile down on the right. For more information, call 427 6070..
That night a storm blows in. After moving my bags to a high ceilinged room in the stately Montague hotel in the West Cliff area of Bournemouth, I go to dinner at the nearby West Point Bistro, where executive chef John Sanderson is serving the freshest seafood he can pull out of the nearby port
18/04/2014 16:17 vb279724 Email Homepage
based social networking website for anime fans
As we are aware that at auction sites you can get quality products on the rates you bid on, so if you are the fortunate one, you can attain a designer coach bag, handbag or price at your said rates. So now your wait is over, just search for a reliable and genuine website that offers quality and cheap Coach Bags, Handbags and Purses, and simply place your bid.
People look at artwork displayed at the Maine Discovery Museum as part of the Brush with History exhibit, which featured work from 75 Maine artists at five different venues in honor of the city's 175th birthday Thursday, Jan. 14, 2010. and there are multiple events and venues to visit [url=http://www.symphonyhill.com.au/danying.html]Michael Kors Hamilton Tote[/url] at night including art walks, which have been scheduled regularly since 2008. BANGOR DAILY NEWS PHOTO BY BRIDGET BROWN
At my son's school, the PTA has teachers fill out a survey at the beginning year that asks questions about their favorite treats, restaurants, colors, places to shop, etc. These lists are then made available to parents who want to give the teachers something they actually want or could use. This could be something as simple as a $5 Starb
17/04/2014 23:46 vb814364 Email Homepage
I remember, many years ago when my friends and I would sneak a copy of the Sears catalog up to our bedroom, and close the door. What's more costly than having a baby? You have to spend money on food, clothing, toys, and much more. A total of 858 (13.9%) subjects had a family history of diabetes; 639 with parental history, 148 with sibling history and 71 with both.
Scottish and Irish immigrants were also known to perform dances with hard wooden shoes that would provide great rhythmic sounds in the early 1900s. Twin beds twin npl are $800 (elsewhere $1,200). You don necessarily have to limit yourself to small items.
Rudy was down on his luck, depressed, drinking more than usual, said his friends. She enjoys a slave who will open their minds in submission to her play but does not have time for the slave who is not authentically interested in the art of BDSM or who bows at her feet for the wrong reason!.
NOTE: Disposable latex rubber gloves are permeable or reactive to a variety of chemicals including benzene, carbon tetrachloride, chloroform, chromic acid, ethyl ether, hexane, methylene chloride, naphtha, nitric acid, styrene, sulphuric acid, tetrahydrofuran, toluene, and xylene.
Put yourself [url
17/04/2014 13:55 vb173071 Email Homepage
I found this, which backs up my experience (no relation, I get nothing):b Department of Environmental Engineering, Yonsei University at Wonju, Wonju, KoreaThis study examined whether ozone could kill house dust mites (HDMs), one of the most common causes of allergic diseases, and if an ozone application might be helpful in the environmental control of allergic patients. The experiments were performed in a small chamber (50 cm3), in which the continuous contact between the gaseous ozone and 40 60 live HDMs could be maintained during the reaction time (temperature=25C and relative humidity=75%). Within the ozone range of 0.19 10.62%(v/v), the higher concentration dose resulted in a more rapid inactivation of the live HDMs.
Geophys. Res. 102, 7625 (1997). Secure your cords: Like moths to flames, puppies have been known to flock towards electrical [url=http://www.almerecentrum.nl/specials.php]Air Max 1[/url] cords, placing them in their mouths, and chewing away. Not only does this ruin your cord, but it can give your puppy quite a shock. To avoid this, keep cords out of the area where your puppy will be.
The Alpha dog of her litter, she rules the roost with her demanding presence although sh
17/04/2014 09:20 vn439421 Email Homepage
You need to also think about their mature sizes prior to planting them. A small raised garden box or container garden is good because it is moveable.. The event will include demonstrations on home composting and question and answer opportunities with master gardeners. Monday through Friday to put in a request.
I have a small snug laptop case for my 13" Mac, and then put it in a larger tote. Has some great totes too. Black as usual would be the favorite for many youngsters. Tracksuits, athletic jerseys and sneakers would be a part of fashion again this year.
No, in the sense there no objective way to gauge whether something is a circlejerk. Yes, in the sense that your post needs to relate to a general trend on reddit. In factory stores, we continue to experience exceptional comp store sales, driven by a strong merchandise offering with an increased level of factory exclusives tailored to the more classic factory consumer. In addition, our sales also benefited from the overall vibrancy of premium factory centers.
These devices take the sun's power and change it over into electric power. There may be a need to travel far, however, at least you have found an option. We all know that while you're out hunting for the perfect present, you may end up inspired by your market research, and so you buy duplicates   one for your lucky gift recipient, and one for yourself. If you're a wine lover and you're shopping for a wine lover, we've done your research for you   and you still may have to order two of each of these presents.
Since we are having a girl and she's our last baby, I went through all my 0 6 month [url=http://www.wolffskasha.com/images/shop.asp]Michael Kors Tote on Sale[/url] stuff and pulled out any neutral ish stuff for our g
17/04/2014 05:05 vn998066 Email Homepage
At the aforementioned department stores, expect to pay upwards of $18.99 for the same three pack. We expect these developments to amplify market attraction and will prove decisive for future market growth.. Solomon Porch is a Christian ministry that began as a local church and today calls itself a Christian, missionary, community.
Like Love, Bex is a snappy dresser, although for him the dernier cri   circa 1983   are silky nylon tracksuits, Gola trainers and a preposterous wedge hairstyle. By doing this you can acquire a more accurate rate of exactly what you will be paying to acquire the product that you [url=http://www.tensor.se/main_list.htm]Ralph Lauren Online Shop[/url] desire to add to your hobby library,air jordan pas cher.
The woman in the dark hat and glasses, packing up nearby, looked across.. Why? F
Pages: 1/1 First page 1 Final page